Tonnin retket

Kausi 2023, retki 1

Lisäinfo lomakkeen alla! 👇

Ilmoittautuminen Varkauteen su 21.5., PuPe – Lohi

Matkalle ilmoittautujan tietoja käytetään vain kulloisen reissun lähtijäluetteloon. Tietoja ei säilytetä eikä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Kauden avausretkelle voi ilmoittautua jo. Lohi on saanut myös tälle kaudelle kunnian toimia vierasjoukkueena eksoottisessa ympäristössä. Puijon Pesis vie ottelunsa Lohea vastaan Varkauteen, Lippo puolestaan Muhokselle. ’Mettäkylä’, saaristo, mikä vaan, Tonnin Kalat on aina mukana!

Varkauden Kämärin kenttä sijaitsee hieman lähempänä kuin Puijon stadion, joten siitä on oiva mahdollisuus muodostaa Koskenharjun stuntti.

Kauden ensimmäinen vierasottelu on samalla myös runkosarjan viimeinen kohtaaminen PuPea vastaan. Sarja alkaa viikkoa aiemmin Koskenharjulla niinikään PuPea vastaan, joten Kämärillä nähdään myös mahdollista back-to-back -henkeä.

PuPe – Lohi, Tonnin retki nro 1. Kohde: Varkaus, Kämärin kenttä. Aika: sunnuntaina 21.5.23 klo 15. Lähtö: S-Market, Jämsä klo 10.30 -> Neste, Jämsänkoski klo 10.45 -> Harjukadun tilausajolaituri, Jyväskylä klo 11.30

Hintatiedot retkestä vahvistuvat myöhemmin ja siihen vaikuttaa mm. osallistujamäärä. Ylhäällä olevasta lomakkeesta voi ilmoittautua. Retken voi perua kuluitta vielä 24 h ennen lähtöä.

Tulossa olevat retket 2023

Ennakkoilmoittautuminen kesän retkille

Matkalle ilmoittautujan tietoja käytetään vain kulloisen reissun lähtijäluetteloon. Tietoja ei säilytetä eikä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Yllä olevalla lomakkeella voi ilmoittautua ennakkoon kaikkiin retkiin, joihin ajattelee lähtevänsä. Se parantaa suunnitelmallisuutta esimerkiksi ajoneuvon kokoa valittaessa. Retken voi perua kuluitta vielä 24 h ennen lähtöaikaa. Infoa jokaisesta Tonnin retkestä erikseen laitetaan lähempänä ajankohtaa.

Kyydillämme pääsee myös jokaiseen kotipeliin, väliltä Jämsä – Jämsänkoski – Koskenharju. Näistä kuin muustakin fanimatka-asiasta voi olla suoraan yhteydessä tonninkalat@gmail.com/040-5177365.

Retkigeneraattori

Liikaa hyviä kohteita? Alla olevalla lomakkeella voi ilmoittautua sokkona retkelle, ja valtuuttaa meidät arpomaan kohteesi! Kerromme arvontatuloksesta pian sähköpostitse ja päivitämme sitä kautta reaaliajassa retkeäsi koskevaa tietoa. Tämä on oiva keino hukata ylimääräisiä loma- ja vapaapäiviä. Retken voi perua kuluitta 24 h ennen lähtöä.

Lahjakortti Tonnin retkelle

Lahjaidea Lohi-henkiselle hukassa? Alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse tonninkalat@gmail.com voi tilata lahjakortin, mikä oikeuttaa kuljetukseen ja pääsylippuun Manner-Suomessa pelattavaan Lohen otteluun. Kortti on voimassa kaksi vuotta lunastushetkestä. Maksupainikkeesta lunastus onnistuu samantien. Lahjakorttiin painamme yhteystietomme, mistä voi ilmoittautua haluamalleen retkelle. Toimitus postitse tai sovittuun otteluun.

Tonnin retkiä eli fanimatkoja suoritamme aina kysynnän mukaan. Tiukassa Ykköspesiksen sarjassa jokaisella pisteellä on merkitys. Sen vuoksi yhdistys hoitaa valmiudet järjestää retkeä jokaiseen peliin. Ja onhan Lohen perässä kulkeminen ja kannustaminen melkoisen siistiä. Yllä videoesittely tulevan kauden vierasretkistä.

Retkibravuurimme on menomatkalla järjestettävä Lohivisa, jossa voittaja palkitaan fanituotteella. Lisäksi kyytiläisille jaetaan perinteeksi muodostuneet reissutarrat. Kauden päätteeksi eniten paikan päällä Lohea kannustamassa, meidän kyydillä käynyt palkitaan fanituotteella.

Kotipeleihin jäsenet voivat hypätä kyytiin väliltä Jämsä – Jyväskylä 10 €:n hintaan. Vierasotteluun pääsee lähtökohtaisesti 20 €:lla. Ei-jäseniltä vastaavat hinnat ovat 15/30 €. Mikäli matka joudutaan hinnoittelemaan toisin, tai matkaan sisältyy ottelulippu, ilmoitamme siitä.

Vierasotteluihin pyrimme ajamaan Jyväskylän kautta, ellei kohde sijaitse aivan toisessa suunnassa. Ilmoittautumislomakkeelle voi esittää toiveensa lähtöpaikastaan.

Listaus Lohen otteluista kaudelle 2023 löytyy kokonaisuudessaan Jyväskylän Lohen verkkosivuilta.

Matkalle ilmoittautujan tietoja käytetään vain kulloisen reissun lähtijäluetteloon. Tietoja ei säilytetä eikä luovuteta kolmannelle osapuolelle.