Lohelaista seilaamista Ahvenanmaalle

Nyt hemmotellaan Lohi-kannattajaa! Loimaan Palloilijat julkaisi tiedon, että se pelaa seuran 90-vuotisjuhlaottelun Jyväskylän Lohea vastaan, Ahvenanmaan Jomalassa. Järjestämme otteluun retken, minkä voi kokea kerran eläessään.

Aikataulu Ahvenanmaan valloitukseen on seuraava:

  • 1.7. klo 14 lähtö Jyväskylästä (Harjukadun tilausajolaituri), klo 15 Jämsä (rautatieasema)
  • Klo 20.15 laiva lähtee Turusta kohti Långnäsiä
  • N. klo 1, perillä majapaikassa (Hotelli Stråndnas)
  • 2.7. klo 15 Vikingavallen, Jomala, naisten Suomensarjaa LP – LMV
  • Klo 17.30 Vikingavallen, Jomala, miesten Ykköspesistä LP – Lohi
  • Iltapirskeet järjestäjän toimesta
  • 3.7. klo 13.45 laiva lähtee Maarianhaminasta kohti Turkua
  • Klo 19.15 bussi Turusta kohti Keski-Suomea kolmen pisteen kera

Retkiosiosta löytyy lomake, missä voi ilmoittautua matkaan. Ilmoittautumiset viimeistään 31.5. Mukaan Ahvenanmaalle lähtee bussi, joten logistiikka myös siellä on turvattu. Tulosatama Långnäsistä on matkaa n. 30km Maarianhaminaan, kun pe-la yönä olemme perillä. Ottelu pelataan naapurikunta-Jomalassa, jonne pääsee myös samalla kyydillä majapaikasta ja takaisin.

Matkapakettilain vuoksi ei-jäsenille on tarjolla vain bussikyyditykset meidän kautta, sekä lippu peliin. Laivamatkat ja majoitukset heidän on varattava itse. Jäsenille olemme järjestäneet pakettimatkan mihin sisältyy bussikyydit, laivamatkat buffetteineen, lippu peliin sekä kahden yön majoitukset. Jäseniä tästä paketista on erikseen informoitu.

Bussikuljetusten hinta meno-paluuna ei-jäsenille sisältäen pääsylipun Lohen peliin:

Jyväskylästä 95e, Jämsästä 80e. Hinta voi vielä pudota, lähtijämäärän kasvaessa. Infoamme tästä erikseen ja maksamme tällöin erotuksen takaisin jo maksaneille. Maksuohjeet ovat tässä:

Maksun saaja: Tonnin Kalat ry. Tilinumero: FI64 5091 0320 2047 11. Viesti: Ahvenanmaa ei-jäsen <oma nimi>. Maksun määrä: 80€ tai 95€ (Jämsä/JKL). Eräpäivä 15.6.2022.

Myös jäsenenä voit ilmoittautua alla olevalla lomakkeella. Kerro tällöin otatko meidän tarjoaman pakettimatkan vai pelkän bussikyydin. Bussikyydin hintaan on jäsenalennus. Jäseneksi pääset liittymään täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s