Kauden 2022 retki-ilmoittautumiset avattu

Tonnin retket -osioon avattu ilmoittautumislomakkeet kesän jokaiseen runkosarjaotteluun. Ennakkoon ilmoittautumisilla saamme kätevästi tietoon kohteet, jotka ovat eniten suosiossa. Tällöin voimme lähemmin sellaisia mainostaa ns. megaretkinä, mihin otetaan naapurit ja sukulaisetkin mukaan.

Ensimmäisenä avausretki Haapajärvelle. Sivulta löytyy jäljempänä kootusti ennakkoilmoittautumislomake kesän muihin tiedossa oleviin peleihin. Kauden päätteeksi eniten paikan päällä Lohea kannustanut palkitaan fanituotteella.

Ajoissa ilmoittautuminen auttaa meitä retkien suunnittelussa. Viime kaudella miesten Ykköspesis laitettiin hienoisesti sekaisin. Nyt kaikki tietää: Lohi on Lohi. Hyppää mukaan ja koe kesä Muilun matkassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s